ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

heading

Ο Εκπαιδευτικός μας Οργανισμός, με στόχο την επίτευξη του απόλυτου εκπαιδευτικού αποτελέσματος, δημιούργησε με επιτυχία το Διαδικτυακό του Φροντιστήριο, παρέχοντας σε όλους τους μαθητές τη δυνατότητα να παρακολουθούν το μάθημα από το σπίτι τους, μέσα από τον υπολογιστή ή την ταμπλέτα ή ακόμη και από το κινητό τους τηλέφωνο!

Πλέον, μαθητές από την Αττική και την Περιφέρεια, προετοιμάζονται για τις εξετάσεις τους διαδικτυακά, με την ίδια ποιότητα και οργάνωση μαθήματος, όπως και στη διά ζώσης διδασκαλία.

Το πλαίσιο της εκπαιδευτικής λειτουργίας και το Πρόγραμμα Σπουδών του Διαδικτυακού Φροντιστηρίου μας δεν διαφοροποιούνται από αυτά της διά ζώσης καθώς

  • Οι μαθητές μας εντάσσονται σε 4μελή τμήματα
  • Τα μαθήματα λαμβάνουν χώρα δύο φορές την εβδομάδα (από ένα δίωρο μάθημα)
  • η διδακτική ώρα έχει διάρκεια 60 λεπτά
  • τα τεστ προσομοίωσης (εκτός από αυτά που λαμβάνουν χώρα μέσω υπολογιστή) αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το απαντητικό φύλλο και επεξεργάζονται από το μαθητή στο σπίτι σε καθορισμένο χρονικό πλαίσιο. Κατόπιν ο μαθητής τα αποστέλλει διά της ίδιας οδού πίσω στο Φροντιστήριο προς διόρθωση από τους καθηγητές του,

ενώ το Πρόγραμμα Σπουδών συμπληρώνεται και εξελίσσεται μέσω της Πλατφόρμας Ψηφιακής Εκπαίδευσης ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ – MELO® – Digital Learning Ecosystem, η οποία παρέχει:

  • Ζωντανή διδασκαλία μέσω της πλατφόρμας Zoom.us (φθάνει να «κατεβάσετε» στον υπολογιστή ή την ταμπλέτα σας το λογισμικό της Zoom.us). Τα μαθήματα μπορούν να βιντεοσκοπηθούν και να είναι διαθέσιμα στην ψηφιακή βιβλιοθήκη σε κανάλι Vimeo.
  • Ψηφιακή βιβλιοθήκη, η οποία περιέχει με άριστη οργάνωση όλα τα διδασκόμενα μαθήματα (εκπαιδευτικό υλικό, ασκήσεις, επαναληπτικά μαθήματα, βιντεομαθήματα)
  • Ηλεκτρονική αξιολόγηση γνώσεων (e-Testing), δηλ. τεστ με την μορφή πολλαπλής επιλογής, διαχωρισμένα ανά κατηγορίες και ενότητες, με χρόνο που τρέχει, όπως στην πραγματική εξέταση (μπορεί να είναι τεστ εβδομαδιαίο ή Προσομοίωσης). Στο τέλος του κάθε τεστ, ο μαθητής λαμβάνει τη βαθμολογία του, τις ασκήσεις υποδειγματικά λυμένες (μεθοδολογία) και μάλιστα με αναφορά στην αντίστοιχη Θεωρία που αφορά στην κάθε άσκηση ή ερώτηση σε Γλώσσα και Μαθηματικά
  • Διανομή, συγκέντρωση & αξιολόγηση όλων των εργασιών των μαθητών
  • Οργάνωση & διανομή ψηφιακών αρχείων προς τους μαθητές

Στην ψηφιακή του τάξη ο μαθητής συνδέεται ακριβώς στην ώρα του προκαθορισμένου μαθήματος, πατώντας απλώς το σύνδεσμο εισόδου και έχει οπτική επαφή με τους καθηγητές και συμμαθητές του.

Ο μαθητής μας μπορεί να παρακολουθήσει το μάθημά του από τον υπολογιστή, το λάπτοπ, την ταμπλέτα ή ακόμη και το κινητό του τηλέφωνο, από οπουδήποτε κι αν βρίσκεται (φθάνει να υπάρχει δίκτυο δεδομένων) μέσω της καινοτόμου και πρωτοποριακής – για τη φροντιστηριακή εκπαίδευση – εφαρμογής ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ – MySchoolApp, για καμία χαμένη διδακτική ώρα!

Τα διαδικτυακά μαθήματα μπορούν να λάβουν χώρα και ως ιδιαίτερα (δηλ. το παιδί με τον καθηγητή μόνοι στην ψηφιακή αίθουσα).

Η ενημέρωση των γονέων λαμβάνει χώρα μέσω της εφαρμογής ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ – MySchooloApp, τηλεφωνικώς και μέσω της πλατφόρμας σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες μέσω ζωντανής σύνδεσης με τους καθηγητές.