ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

heading

Όλοι οι μαθητές έχουν δικαίωμα στην επιτυχία! Με τον τρόπο διδασκαλίας που τους ταιριάζει, ομαδικά ή ατομικά. Τα ιδιαίτερα μαθήματα είναι ακόμη μία υπηρεσία μας που προσφέρει στο μαθητή εξατομίκευση, εστίαση στις ανάγκες του, ώστε να εντοπιστούν ευκολότερα τυχόν μαθησιακές δυσκολίες ή ελλείψεις και προπάντων ευελιξία στο καθημερινό του πρόγραμμα.

Η περίοδος της καραντίνας έφερε μια νέα απαιτητική διαδικτυακή συνθήκη, για την οποία η εκπαιδευτική κοινότητα δεν ήταν προετοιμασμένη. Ο χρόνος που χάθηκε από το κλείσιμο των σχολείων και φροντιστηρίων ενέτεινε την αγωνία και τις ανησυχίες των γονιών.

Με κλειστή τη διά ζώσης διδασκαλία και με το διαδικτυακό μάθημα ανύπαρκτο έως σε «εμβρυϊκό» στάδιο, για σχολεία και φροντιστήρια, αρκετοί γονείς στράφηκαν αρχικά στην επιλογή των διαδικτυακών ιδιαίτερων μαθημάτων για την κάλυψη των κενών που δημιούργησε η πανδημία και οι προβληματικές συνθήκες διδασκαλίας. Ως είθισται, πολλοί έσπευσαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση, από διορισμένους και μη εκπαιδευτικούς, δάσκαλους μέχρι και φοιτητές, που παρέδιδαν ιδιαίτερα μαθήματα «δια πάσαν νόσον», πηγαίνοντας από σπίτι σε σπίτι και με ό,τι υγειονομικούς κινδύνους αυτό ενείχε, εκμεταλλευόμενοι την αγωνία των οικογενειών για την πρόοδο των παιδιών τους και την εμπιστοσύνη προς αυτούς.

Ο γονέας έχει αγωνία για το παιδί του και δεν κρίνεται για τις επιλογές του!

Εμείς ως Οργανισμός είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε και σε αυτή του τη ζήτηση, την επιλογή του ιδιαιτέρου μαθήματος.

Είμαστε εδώ όμως για να βοηθήσουμε με σεβασμό και σιγουριά και τους γονείς που έχουν παιδιά με κάποια μαθησιακή δυσκολία και δεν επιθυμούν τα παιδιά τους να βρίσκονται σε περιβάλλον με περισσότερα παιδιά.

Με συγκριτικά πλεονεκτήματα:

  • Με έμπειρους φροντιστηριακούς καθηγητές, που διαθέτουν επάρκεια στο γνωστικό τους αντικείμενο και πιστοποίηση διδασκαλίας, προπάντων όμως είναι εξειδικευμένοι στις συγκεκριμένες εξετάσεις και γνωρίζουν πώς να αξιολογήσουν και πώς να διδάξουν και τον πιο απαιτητικό μαθητή
  • Με στοχευμένο εκπαιδευτικό υλικό
  • Με τεστ αξιολόγησης που δίνονται και στους υπόλοιπους μαθητές ή εξατομικευμένα, ανάλογα με τις ανάγκες του μαθητή
  • Μάθημα στον νόμιμο χώρο του φροντιστηρίου μας ή διαδικτυακά

Όλοι οι μαθητές έχουν δικαίωμα στην επιτυχία, η οποία εξασφαλίζεται μέσα από στοχευμένη και διακριτή εκπαιδευτική διαδικασία, η οποία παράγει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και εμείς στο ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ, δηλώνουμε το «παρών» στην όποια επιλογή που οδηγεί στην επιτυχία των παιδιών σας!