ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

heading

Έστω ότι θέλαμε με την οικογένειά μας να πάμε να φάμε ψαράκια σε ένα εστιατόριο. Πού θα διαλέγαμε να πάμε, σε κάποια ψαροταβέρνα ίσως, σε κάποιο μέρος κοντά στη θάλασσα ή θα πηγαίναμε σε μια χασαποταβέρνα στο βουνό; Ακόμα και αν πηγαίναμε σε μια τέτοια ταβέρνα, θα εμπιστευόμασταν τον άνθρωπο που στο βουνό θα μας τάιζε ψάρι; Σίγουρα όχι. Όχι γιατί δεν είναι αξιόπιστος αλλά γιατί δεν έχει εξειδίκευση στη δουλειά του. Είναι λίγο απ’ όλα και δεν έχει ταυτότητα. Κάθε ένας μας είναι μοναδικός και καλό είναι να έχει μια ταυτότητα που τον κάνει μοναδικό στο είδος του. Μπορεί το παράδειγμα να είναι κάπως τραβηγμένο αλλά σίγουρα ξεκαθαρίζει το σκεπτικό μας.

Στο ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ δεν παρέχουμε λίγο από όλα… δεν τα κάνουμε όλα και συμφέρουμε… Ο σκοπός της δημιουργίας του φροντιστηρίου μας δεν ήταν άλλος από το παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες που θα βοηθήσουν τα παιδιά στις εισαγωγικές τους εξετάσεις στα Πρότυπα και Ιδιωτικά Σχολεία. Μ᾽ άλλες λέξεις, η επιδίωξή μας ήταν να γίνουμε η πρώτη επιλογή του γονέα που θα ήθελε να ενημερωθεί για την εισαγωγή του παιδιού του στα παραπάνω Σχολεία.

Στο ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ γνωρίζουμε τα Πρότυπα και τα κορυφαία Ιδιωτικά Σχολεία καλύτερα από κάθε άλλον. Γιατί ασχολούμαστε με καθένα Σχολείο ξεχωριστά, ενημερωνόμαστε με σκοπό να παρέχουμε πληροφόρηση στους γονείς και βελτιωνόμαστε συνεχώς ανταποκρινόμενοι πλήρως στις απαιτήσεις των εξετάσεων.

Γνωρίζουμε άριστα το πώς χτίζεται η εμπιστοσύνη, αφού με σεβασμό και προσήλωση βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τον γονέα και το παιδί. Χτίζουμε σχέση εμπιστοσύνης, σημαίνει για εμάς ότι ο γονέας γνωρίζει εξ αρχής πως δεν είμαστε «θαυματοποιοί», δεν έχουμε τον «ορό της γνώσης» για να τον χορηγήσουμε στο παιδί του, αλλά ξέρουμε τη δουλειά μας, θέλουμε το παιδί του να ακολουθήσει πιστά αυτά που θα του υποδείξουμε γιατί απλά αυτή είναι η συνταγή για την επιτυχία του…