ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

heading

Η απόφαση της επιλογής του κατάλληλου Φροντιστηρίου, κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Θυμόμαστε από τα δικά μας χρόνια, την προετοιμασία μας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, το άγχος και τα ερωτηματικά για το εάν ακολουθούσαμε την σωστή προετοιμασία και ήμασταν στο σωστό μέρος…η απάντηση συνήθως σε ένα μεγάλο ποσοστό δινόταν από τα αποτελέσματα…

Η ευθύνη της απόφασης για τα παιδιά μας δυσανάλογα μεγαλύτερη, ειδικά όταν μιλάμε για μαθητές Δημοτικού που διαγωνίζονται σε εξετάσεις τέτοιας βαρύτητας, αφού ουσιαστικά αποτελούν τις «μικρές» Πανελλήνιες εξετάσεις. Στο Φροντιστήριό μας λειτουργούμε στο πλαίσιο του αμοιβαίου σεβασμού με τους γονείς, τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς μας. Δεν θα διαβάσετε ποτέ λέξεις, εκφράσεις και κλισέ που υπέδειξαν άνθρωποι του μάρκετινγκ ή της διαφήμισης. Την ώρα της κρίσης, των εξετάσεων δηλαδή, θα αξιολογηθούμε από την δουλειά μας και όχι από τις υποσχέσεις μας…

Όπως συνηθίζουμε στις συναντήσεις μας με τους γονείς πριν την εγγραφή των παιδιών, τους ενημερώνουμε αναλυτικά για τα πάντα, από το σημαντικότερο μέχρι το πιο ασήμαντο, γιατί αυτή είναι η έννοια της ενημέρωσης του γονέα και γιατί εάν δεν γίνει, κατόπιν αποτελεσμάτων ξεκινούν οι δικαιολογίες!

Έτσι απλά λοιπόν, θα μας επιλέξετε γιατί θα έχετε κουβεντιάσει μαζί μας, θα έχετε κατανοήσει ότι η αγωνία σας είναι και δική μας και επιθυμούμε την επιτυχία του παιδιού σας όσο και εσείς!

Θα μας επιλέξετε γιατί είμαστε εξειδικευμένοι σε αυτό που κάνουμε, παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκπαίδευσης, με πάθος και ποιότητα, έχουμε πλάνο και εμπειρία και το σπουδαιότερο, είμαστε σίγουροι για την δουλειά μας και τα αποτελέσματά μας.

Θα μας επιλέξετε αφού επισκεφθείτε τους χώρους μας, ελέγξετε την ασφάλειά τους και λάβετε γνώση για την άδεια λειτουργίας μας, γιατί θα νιώσετε 100% ασφαλείς για το παιδί σας.

Θα μας επιλέξετε για το πρόγραμμα σπουδών, τους εκπαιδευτικούς και τα ψηφιακά μας εργαλεία. Θα μας επιλέξετε απλά γιατί συμμεριζόμαστε την αγωνία και το άγχος σας και επιδιώκουμε μεθοδικά την επιτυχία του παιδιού σας.