ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ

heading

Για την πιο ουσιαστική και επιτυχημένη φοίτηση των παιδιών στο φροντιστήριό μας, κρίνουμε ως απολύτως αναγκαία τη συνεργασία μας με τους γονείς. Ο γονέας, στην φιλοσοφία μας, δεν είναι αυτός που «πληρώνει» γιατί αυτό συνάδει με το κοινωνικό του προφίλ. Για εμάς ο γονέας είναι ο «επενδυτής» και η επιτυχία και πρόοδος του παιδιού του το «πρότζεκτ». Και οι τρεις μας όμως (το φροντιστήριο, το παιδί και ο γονέας) είμαστε και διαχειριστές και συνεργάτες και εργαζόμενοι στο ιδιαίτερο εγχείρημα – έργο!

Αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης της εφαρμογής ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ -MySchoolApp, να δίνεται δηλ. η δυνατότητα στο γονέα να παρακολουθεί συνεχώς το πρόγραμμα του παιδιού, τις αξιολογήσεις και τις βαθμολογίες του χωρίς να χρειάζεται να περιμένει για την προγραμματισμένη συνάντηση με τους καθηγητές του Φροντιστηρίου ή τις γραπτές διμηνιαίες αξιολογήσεις.

Στο ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ δίνουμε εξ αρχής υπόσταση στη διαρκή επικοινωνία με τον γονέα, ώστε να γνωρίζει όλη την εξελικτική – μαθησιακά – πορεία του παιδιού και να «στέκεται» υποστηρικτικά δίπλα του.