preloader icon
banner home 3
banner home 2
banner home 1

ΑΡΧΙΚΗ

ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
heading bottom
Φιλοσοφία – Προτεραιότητες
Εμπνευστήκαμε την δημιουργία του Φροντιστηρίου μας μέσα από την εμπειρία που βιώσαμε ως γονείς όταν το παιδί μας ήταν υποψήφιο στις εισαγωγικές εξετάσεις των Προτύπων Γυμνασίων. Μία εμπειρία πρωτόγνωρη τότε, γεμάτη αγωνία, άγχος και πολύ διάβασμα… το αποτέλεσμα δικαίωσε το παιδί και εμάς… γι' αυτό είμαστε εδώ, για Εσάς!
Είναι καθολικά παραδεκτό ότι η μαθησιακή πορεία του παιδιού του στο Δημοτικό Σχολείο είναι το μείζον θέμα που απασχολεί κάθε γονέα, ανεξαρτήτως ακαδημαϊκού επιπέδου ή οικονομικής επιφάνειας. Δεν υπάρχει γονέας που να αδιαφορεί για την απόδοση του παιδιού του στο σχολείο. Και γι’ αυτό προσπαθεί να συνδράμει και ο ίδιος, είτε βοηθώντας το όταν μπορεί και έχει χρόνο είτε εξασφαλίζοντάς του έναν χώρο ή έναν δάσκαλο που θα το βοηθήσει στη μελέτη του.
Διανύοντας τις τάξεις και φθάνοντας προς το τέλος του Δημοτικού, ξεκινά το άγχος, η αγωνία και βέβαια τα ερωτηματικά για το μετά… Μετά τι; Σε ποιο Σχολείο; Θα είναι «καλό»; Θα είναι σωστή επιλογή;
Εμείς, όπως και πολλοί άλλοι γονείς, «κολυμπήσαμε» στα αχαρτογράφητα αυτά νερά, με υπομονή, με επιμονή, με εκατοντάδες τηλέφωνα, ρωτώντας σχετικούς και άσχετους, «ειδικούς» και «ειδήμονες» και τελικά όχι μόνο βρήκαμε το «δρόμο», αλλά χαράξαμε και την πορεία προς την επιτυχία...
Αυτός είναι και ο θεμελιώδης μας σκοπός: να ενημερώσουμε τους γονείς για την ύπαρξη, την επιλογή και τον στόχο των Προτύπων και των κορυφαίων Ιδιωτικών Σχολείων και την διαδικασία εισαγωγής, με σεβασμό, ακρίβεια και ειλικρίνεια, απαντώντας με σαφήνεια στην κάθε τους ερώτηση.
Προτεραιότητά μας είναι μία: η επιτυχία των παιδιών στους στόχους και τις φιλοδοξίες τους.
Σε άμεση συνάρτηση με τον σκοπό και την προτεραιότητά μας είναι και οι αρχές της φιλοσοφίας μας:
 • Αναγνωρίζουμε ότι το κάθε παιδί είναι ξεχωριστό και ανταποκρινόμαστε στην ανάγκη του για σεβασμό, εμπιστοσύνη, εξερεύνηση και διάλογο.
 • Διαθέτουμε την εκπαιδευτική ομάδα που υποστηρίζει επακριβώς και πλήρως τον εκπαιδευτικό μας σχεδιασμό.
 • Παρέχουμε στο παιδί το υλικό και την διδασκαλία που θα του δώσουν την αυτοπεποίθηση να συνεχίσει
 • Δίνουμε έμφαση στην αμφίδρομη επικοινωνία με τους γονείς, ώστε να ενημερώνονται και να συμμετέχουν στη μάθηση των παιδιών.
 • Ανταποκρινόμαστε με έγκαιρο και ευέλικτο τρόπο στις μεταβαλλόμενες ανάγκες κάθε παιδιού.
 • Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε τιμές για όλους τους γονείς, γιατί θέλουμε όλα τα παιδιά να βιώσουν την μαθησιακή μας εμπειρία…
Για εμάς, αριστεία δε νοείται ο ανταγωνισμός με τους υπολοίπους, αλλά με τον ίδιο σου τον εαυτό. Είναι η διαρκής προσπάθεια να υπερβαίνεις τον εαυτό σου, να βελτιώνεσαι μέρα με τη μέρα και να επιτυγχάνεις ολοένα υψηλότερους στόχους.
Γιατί να μας επιλέξετε;
Η απόφαση της επιλογής του κατάλληλου Φροντιστηρίου, κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Θυμόμαστε από τα δικά μας χρόνια, την προετοιμασία μας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, το άγχος και τα ερωτηματικά για το εάν ακολουθούσαμε την σωστή προετοιμασία και ήμασταν στο σωστό μέρος…η απάντηση συνήθως σε ένα μεγάλο ποσοστό δινόταν από τα αποτελέσματα…
Η ευθύνη της απόφασης για τα παιδιά μας δυσανάλογα μεγαλύτερη, ειδικά όταν μιλάμε για μαθητές Δημοτικού που διαγωνίζονται σε εξετάσεις τέτοιας βαρύτητας, αφού ουσιαστικά αποτελούν τις «μικρές» Πανελλήνιες εξετάσεις.
Στο Φροντιστήριό μας λειτουργούμε στο πλαίσιο του αμοιβαίου σεβασμού με τους γονείς, τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς μας. Δεν θα διαβάσετε ποτέ λέξεις, εκφράσεις και κλισέ που υπέδειξαν άνθρωποι του μάρκετινγκ ή της διαφήμισης. Την ώρα της κρίσης, των εξετάσεων δηλαδή, θα αξιολογηθούμε από την δουλειά μας και όχι από τις υποσχέσεις μας…
Όπως συνηθίζουμε στις συναντήσεις μας με τους γονείς πριν την εγγραφή των παιδιών, τους ενημερώνουμε αναλυτικά για τα πάντα, από το σημαντικότερο μέχρι το πιο ασήμαντο, γιατί αυτή είναι η έννοια της ενημέρωσης του γονέα και γιατί εάν δεν γίνει, κατόπιν αποτελεσμάτων ξεκινούν οι δικαιολογίες!
'Ετσι απλά λοιπόν, θα μας επιλέξετε γιατί θα έχετε κουβεντιάσει μαζί μας, θα έχετε κατανοήσει ότι η αγωνία σας είναι και δική μας και επιθυμούμε την επιτυχία του παιδιού σας όσο και εσείς!
Θα μας επιλέξετε γιατί είμαστε εξειδικευμένοι σε αυτό που κάνουμε, παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκπαίδευσης, με πάθος και ποιότητα, έχουμε πλάνο και εμπειρία και το σπουδαιότερο, είμαστε σίγουροι για την δουλειά μας και τα αποτελέσματά μας.
Θα μας επιλέξετε αφού επισκεφθείτε τους χώρους μας, ελέγξετε την ασφάλειά τους και λάβετε γνώση για την άδεια λειτουργίας μας, γιατί θα νιώσετε 100% ασφαλείς για το παιδί σας.
Θα μας επιλέξετε για το πρόγραμμα σπουδών, τους εκπαιδευτικούς και τα ψηφιακά μας εργαλεία.
Θα μας επιλέξετε απλά γιατί συμμεριζόμαστε την αγωνία και το άγχος σας και επιδιώκουμε μεθοδικά την επιτυχία του παιδιού σας.
Εξειδίκευση – Επιτυχία
'Εστω ότι θέλαμε με την οικογένειά μας να πάμε να φάμε ψαράκια σε ένα εστιατόριο. Πού θα διαλέγαμε να πάμε, σε κάποια ψαροταβέρνα ίσως, σε κάποιο μέρος κοντά στη θάλασσα ή θα πηγαίναμε σε μια χασαποταβέρνα στο βουνό; Ακόμα και αν πηγαίναμε σε μια τέτοια ταβέρνα, θα εμπιστευόμασταν τον άνθρωπο που στο βουνό θα μας τάιζε ψάρι; Σίγουρα όχι. Όχι γιατί δεν είναι αξιόπιστος, αλλά γιατί δεν έχει εξειδίκευση στη δουλειά του. Είναι λίγο απ’ όλα και δεν έχει ταυτότητα. Κάθε ένας μας είναι μοναδικός και καλό είναι να έχει μια ταυτότητα που τον κάνει μοναδικό στο είδος του. Μπορεί το παράδειγμα να είναι κάπως τραβηγμένο, αλλά σίγουρα ξεκαθαρίζει το σκεπτικό μας.
Στο ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ δεν παρέχουμε λίγο από όλα… δεν τα κάνουμε όλα και συμφέρουμε… Ο σκοπός της δημιουργίας του φροντιστηρίου μας δεν ήταν άλλος από το να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες που θα βοηθήσουν τα παιδιά στις εισαγωγικές τους εξετάσεις στα Πρότυπα και Ιδιωτικά Σχολεία. Μ' άλλες λέξεις, η επιδίωξή μας ήταν να γίνουμε η πρώτη επιλογή του γονέα που θα ήθελε να ενημερωθεί για την εισαγωγή του παιδιού του στα παραπάνω Σχολεία.
Γιατί πρακτικά, δεν πρόκειται για «εξετάσεις» υπό τη στενή έννοια του όρου, αλλά για «διαγωνισμό» Εισαγωγής στα Πρότυπα Σχολεία, καθώς αφενός δεν υπάρχει γνωστή βάση εισαγωγής, όπως για παράδειγμα στις εξετάσεις των ξένων γλωσσών, αφετέρου η βάση εισαγωγής κάθε Σχολείου είναι διαφορετική και καθορίζεται από τη βαθμολογία του τελευταίου εισακτέου στο κάθε Σχολείο. Πέραν τούτου, τα θέματα που διαγωνίζονται οι μαθητές επιλέγονται από καθηγητές που ορίζονται από τη Διοικούσα Επιτροπή των Προτύπων Σχολείων (Δ.Ε.Π.Π.Σ), υπό την αιγίδα της οποίας λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο οι εν λόγω εξετάσεις, ενώ και ο χρόνος της εξέτασης για δύο μαθήματα (Ν. Γλώσσα και Μαθηματικά) είναι συγκεκριμένος (150’).
Κατανοούμε λοιπόν από τα παραπάνω ότι:
 • Η εισαγωγή ενός υποψηφίου στο Σχολείο που διαγωνίζεται, δεν εξαρτάται μόνο από τη δική του επίδοση, αλλά και από τη βαθμολογία των υπολοίπων διαγωνιζόμενων (με πολλές ενδιάμεσες ισοβαθμίες).
 • Τα θέματα των εξετάσεων επιλέγονται από καθηγητές και όχι από δασκάλους, γεγονός που ορίζει τη φιλοσοφία των εξετάσεων, καθώς ένας καθηγητής προσεγγίζει διαφορετικά το ίδιο γνωστικό αντικείμενο από έναν δάσκαλο.
 • Το πλαίσιο των εξετάσεων (χώρος, χρόνος, τρόπος) είναι ιδιαίτερο.
 • Ο αριθμός των υποψηφίων είναι μεγάλος.
Εμείς στο ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ γνωρίζουμε άριστα τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των συγκεκριμένων εξετάσεων και προετοιμάζουμε τους μαθητές μας στοχευμένα και μεθοδικά, με τα πιο καινοτόμα τεχνολογικά εργαλεία και τη σιγουριά που παρέχει η αξιόπιστη, έμπειρη και εξειδικευμένη στους διαγωνισμούς αυτούς ομάδα των καθηγητών μας.
Τι θέλεις να επιτύχεις ή να αποτύχεις; Για να πετύχεις, η απάντηση είναι στόχοι! Πώς θα ενεργήσεις για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα; Η απάντηση είναι στρατηγική!
William E. Rothschild
Εκπαιδευτικό Προσωπικό
Το εκπαιδευτικό προσωπικό του Φροντιστηρίου μας απαρτίζεται από άριστα καταρτισμένους καθηγητές, φιλολόγους και μαθηματικούς με πολυετή πείρα και εξειδικευμένους στην προετοιμασία μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου για τις εξετάσεις των Προτύπων Σχολείων. Οι περισσότεροι δε εξ αυτών έχουν πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές, ενώ λόγω της κατάρτισής τους στην ειδική αγωγή, στο Φροντιστήριό μας φοιτούν παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες (π.χ Δ.Ε.Π -Υ), τα οποία δεν μπορούν να παρακολουθήσουν μάθημα με υπολογιστή, με εκπληκτικά αποτελέσματα.
Οι καθηγητές μας είναι πάνω από όλα άνθρωποι που χαρακτηρίζονται από βαθύ επαγγελματισμό, ενώ διακατέχονται από αγάπη, σεβασμό και εκτίμηση για τα παιδιά τα οποία διδάσκουν. Ο σκοπός τους είναι να βοηθήσουν τους μαθητές μας να αναπτυχθούν ακαδημαϊκά, κοινωνικά και προσωπικά.
Εγκαταστάσεις και Ασφάλεια
Βρισκόμαστε στο κέντρο του Πειραιά, επί της Λεωφόρου Γρ. Λαμπράκη, αρ. 91, λίγα μέτρα από το άγαλμα της Μητέρας. Στεγαζόμαστε στο 2ο όροφο του κτιρίου, επιφάνειας 120τ.μ. τον οποίο έχουμε εξοπλίσει με τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις και υποδομές.
Πρόκειται για έναν αισθητικά και χρωματικά απόλυτα ισορροπημένο χώρο, ώστε να εξασφαλίζεται η συγκέντρωση και η ηρεμία των μαθητών κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο Φροντιστήριο.
Επειδή όμως, πρωτίστως είμαστε γονείς και στους χώρους μας βρίσκονται και τα παιδιά μας μαζί με όλα τα υπόλοιπα, δεν θα μπορούσαμε να παρεκκλίνουμε της αυστηρής τήρησης κανόνων υγιεινής & ασφάλειας. Έτσι, το Φροντιστήριό μας:
 • είναι νόμιμο, με άδεια λειτουργίας από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π (Αριθμός Άδειας 2205666)
 • έχει σε ισχύ Πιστοποιητικό Ενεργητικής Πυροπροστασίας, επί τη βάσει του οποίου λαμβάνει χώρα ετήσια συντήρηση και αναγόμωση των μέσων Πυρόσβεσης.
 • είναι εξοπλισμένο με δάπεδα που έχουν υποστεί επεξεργασία και συντήρηση, ώστε να απαντούν στους κανόνες προβλεπόμενης αντιολίσθησης εκπαιδευτικών χώρων.
 • τηρεί τακτική συντήρηση ηλεκτρολογικών πινάκων και διακοπτών, καθώς και όλων των μέσων κλιματισμού Ψύξης – Θέρμανσης.
 • τηρεί εξαμηνιαία εντομοκτονία – μυοκτονία με Πιστοποιητικό από αρμόδια εταιρεία.
 • είναι εξοπλισμένο με ειδικές κουρτίνες ηχοαπορρόφησης και ηχομόνωσης, καθώς και με ηχοαπορροφητικά πάνελ οροφής, ώστε να περιορίζεται στο ελάχιστο η ηχοανάκλαση και να επιτυγχάνεται στο έπακρο θερμομόνωση και ηχομόνωση.
 • είναι εξοπλισμένο με συμβόλαιο πυρός αποκλειστικά για τους χώρους του και με συμβόλαιο αστικής ευθύνης για τους μαθητές, τους καθηγητές και οποιονδήποτε τρίτο βρίσκεται στους χώρους σε περίπτωση ατυχήματος.
Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι στην τήρηση υψηλών κανόνων υγιεινής & ασφάλειας. Θα συνεχίζουμε να ενισχύουμε την Αρχή μας αυτή, με οτιδήποτε καινούργιο!
arrow white
GALLERY
heading bottom
arrow yearrow
Στον μόλις έναν χρόνο λειτουργίας μας, βοηθήσαμε τους μαθητές που μας εμπιστεύθηκαν να επιτύχουν την εισαγωγή τους στο Σχολείο που επιθυμούσαν
success 150 success 120
Επιτυχόντες
Στους καταλόγους που ακολουθούν αναγράφονται τα στοιχεία των μαθητών μας, κατόπιν της έγγραφης συγκατάθεσης – συναίνεσης των γονέων τους στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των μαθητών, σύμφωνα με τον Κανονισμό 679/2016 Ε.Ε, με σκοπό την νόμιμη δημοσιοποίηση του ονοματεπωνύμου των επιτυχόντων μαθητών, συνοδευόμενο από το Σχολείο εισαγωγής και τη σειρά κατάταξης στην ηλεκτρονική σελίδα μας, καθώς και σε αναρτήσεις στα κοινωνικά μέσα που διαχειρίζεται ο Οργανισμός μας.
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2022
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΘΗΤΗ
ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ
ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ
2ος
ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
23ος
ΚΩΣΤΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΕΤΗ
ΙΩΝΙΔΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ
70η
ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΥ ΕΛΠΙΔΑ
ΙΩΝΙΔΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ
50η
ΝΤΟΡΟΧΙΝ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΙΩΝΙΔΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ
51ος
ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΙΩΝΙΔΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ
19ος
ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΖΑΝΝΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
2η
ΓΑΡΜΠΗ ΜΑΡΙΝΑ
ΖΑΝΝΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
17η
ΤΣΑΤΣΑΛΗΣ ΜΑΝΟΣ
ΖΑΝΝΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
6ος
ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ ΜΑΡΙΛΙΖΑ
ΖΑΝΝΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
32η
ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΖΑΝΝΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
-
ΔΗΜΟΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΖΑΝΝΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
75ος
ΓΡΙΒΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΔΑΝΑΗ
ΖΑΝΝΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
35η
ΝΤΟΥΡΑΚΗ ΝΕΦΕΛΗ
ΖΑΝΝΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
60η
ΜΟΦΟΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΖΑΝΝΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
73ος
ΠΑΠΠΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΖΑΝΝΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
42η
ΔΕΦΙΓΓΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
2ο ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΘΗΝΩΝ
147η
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2022
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΘΗΤΗ
ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
ΝΤΟΥΡΑΚΗ ΝΕΦΕΛΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΩΣΤΕΑ – ΓΕΙΤΟΝΑ
ΓΡΙΒΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΔΑΝΑΗ
Ε.Ε.Ι – ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΝΤΟΥΡΑΚΗ ΝΕΦΕΛΗ
Ε.Ε.Ι – ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ - PIERCE
ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ - PIERCE
ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ - PIERCE
ΛΑΠΑΝΑΪΤΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ - PIERCE
ΝΤΟΥΡΑΚΗ ΝΕΦΕΛΗ
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ - PIERCE
ΠΡΟΤΥΠΑ
Περισσότερα
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ
Περισσότερα
ΙΔΙΩΤΙΚΑ
Περισσότερα
Πρότυπα Σχολεία
Τα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία αποτελούν το όχημα επίτευξης της αριστείας στη δευτεροβάθμια δημόσια εκπαίδευση.
Τα Πρότυπα Σχολεία απευθύνονται σε ένα μαθητικό κοινό με υψηλές μαθησιακές προσδοκίες, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα και τα μέσα να αναπτύξουν σε κορυφαίο επίπεδο τα ταλέντα και τις κλίσεις τους.
Η εισαγωγή των μαθητών στα Πρότυπα Σχολεία (Α´ Γυμνασίου και Α´ Λυκείου) γίνεται με εξετάσεις (δοκιμασία δεξιοτήτων με ερωτήσεις κλειστού τύπου - πολλαπλής επιλογής, μέσω της οποίας οι μαθητές αξιολογούνται σε δεξιότητες που απέκτησαν κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους στο Δημοτικό Σχολείο ή στο Γυμνάσιο, σχετικές με την κατανόηση κειμένων της Ελληνικής Γλώσσας και των Μαθηματικών), σε ημερομηνία που καθορίζεται από το Υπουργείο Παιδείας, έπειτα από εισήγηση της Δ.Ε.Π.Π.Σ (Διοικούσας Επιτροπής Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων), η οποία έχει και την ευθύνη της οργάνωσης και διεξαγωγής τους.
Κατά την φοίτηση των μαθητών στα εν λόγω Σχολεία ακολουθείται κανονικά όποια διαδικασία προβλέπεται και για τα υπόλοιπα Σχολεία, ενώ οι μαθητές υπόκεινται σε προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις.
Εάν σε κάποιο Πρότυπο Σχολείο κενωθούν θέσεις στις υπόλοιπες τάξεις, τότε η πλήρωσή τους γίνεται και πάλι με διαδικασία εξετάσεων, αλλά στην περίπτωση αυτή οι εξετάσεις διεξάγονται με την ευθύνη της Διεύθυνσης του εκάστοτε Προτύπου Σχολείου.
Κοινή στόχευση Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων είναι η ανάπτυξη και εξάπλωση καινοτόμων πρακτικών σε ολόκληρο το εκπαιδευτικό σύστημα.
Όσον αφορά στο διδακτικό προσωπικό των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων, οι εκπαιδευτικοί που τα στελεχώνουν, αξιολογούνται με βάση τα ακαδημαϊκά τους προσόντα και κατόπιν συνέντευξης.
Τα τελευταία χρόνια, το δίκτυο των Πρότυπων Σχολείων στην ελληνική εκπαίδευση ενισχύεται, καθώς σήμερα λειτουργούν 24 Πρότυπα Γυμνάσια και Λύκεια, ενώ παρατηρείται κάθε χρόνο εσωτερική ανακατανομή των σχολείων στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Πειραματικά Σχολεία
Τα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία αποτελούν το όχημα επίτευξης της αριστείας στη δευτεροβάθμια δημόσια εκπαίδευση.
Ο στόχος των Πειραματικών Σχολείων είναι πρωτίστως ο πειραματισμός σε προγράμματα σπουδών, μεθόδους διδασκαλίας, νέο εκπαιδευτικό υλικό και διδακτικά εργαλεία, σχολικά εγχειρίδια και καινοτόμες διδακτικές πρακτικές κ.λπ. Η εισαγωγή στα Πειραματικά Σχολεία γίνεται με κλήρωση, ώστε να επιτυγχάνεται ένα κατά το δυνατόν τυχαίο δείγμα μαθητών και να εξάγονται ασφαλή συμπεράσματα.
Κοινή στόχευση Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων είναι η ανάπτυξη και εξάπλωση καινοτόμων πρακτικών σε ολόκληρο το εκπαιδευτικό σύστημα.
Όσον αφορά στο διδακτικό προσωπικό των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων, οι εκπαιδευτικοί που τα στελεχώνουν, αξιολογούνται με βάση τα ακαδημαϊκά τους προσόντα και κατόπιν συνέντευξης.
Τα τελευταία χρόνια, το δίκτυο των Πειραματικών Σχολείων στην ελληνική εκπαίδευση ενισχύεται, παράλληλα με την λειτουργία των Προτύπων Σχολείων. Σήμερα λειτουργούν 14 Πειραματικά Γυμνάσια και Λύκεια, ενώ παρατηρείται κάθε χρόνο εσωτερική ανακατανομή των σχολείων στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Ιδιωτικά Σχολεία
Τα ιδιωτικά σχολεία, σε αντίθεση με τα δημόσια, στα οποία η φοίτηση των παιδιών προσφέρεται χωρίς χρέωση, απευθύνονται σε μαθητές, οι γονείς των οποίων καλούνται να πληρώσουν το ανάλογο κόστος υπηρεσιών, λειτουργούν παράλληλα με τα δημόσια σχολεία ή/και έχουν διαφορετικές προδιαγραφές εκπαίδευσης.
Τα κορυφαία Ιδιωτικά Σχολεία προκηρύσσουν κάθε χρόνο εξετάσεις για την εισαγωγή των υποψηφίων μαθητών (αναζητούν πραγματικά «καλούς» μαθητές για να ανεβάσουν το εκπαιδευτικό τους επίπεδο, αφού εάν ο μαθητής δεν έχει επιτύχει στις εξετάσεις, ακόμη και να πληρώσει δεν μπορεί να φοιτήσει). Τα περισσότερα εξ αυτών παρέχουν Υποτροφίες, ενώ υπάρχουν και Σχολεία τα οποία δεν υποστηρίζουν τον θεσμό των Υποτροφιών.
Οι εξετάσεις εισαγωγής στα Ιδιωτικά Σχολεία λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο, κατά τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Μάϊο, σε ημερομηνίες που ανακοινώνονται εγκαίρως από το κάθε Σχολείο και απευθύνονται:
 • σε μαθητές που θέλουν να φοιτήσουν στην Α΄ Γυμνασίου και
 • σε μαθητές που θέλουν να φοιτήσουν στην Α΄ Λυκείου.
Σε πολλά Ιδιωτικά Σχολεία, εξετάσεις εισαγωγής διεξάγονται, επίσης, για τις ενδιάμεσες τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου. Ο αριθμός των εισακτέων καθορίζεται από τις διαθέσιμες θέσεις.
Οι μαθητές εξετάζονται γραπτώς στα Νέα Ελληνικά και στα Μαθηματικά, ενώ σε αρκετά κορυφαία σχολεία ζητείται και εξέταση στην Αγγλική Γλώσσα.
Τα γραπτά των μαθητών βαθμολογούνται ξεχωριστά για κάθε ένα από τα εξεταζόμενα μαθήματα. Η τελική βαθμολογία κάθε υποψηφίου προκύπτει από την αξιολόγηση των βαθμολογιών όλων των εξεταζόμενων μαθημάτων.
Οι υποψήφιοι που συγκεντρώνουν τις υψηλότερες συνολικές βαθμολογίες κατά σειρά επιτυχίας και σύμφωνα με τις διαθέσιμες θέσεις που ανακοινώνονται, γίνονται δεκτοί στο κάθε Σχολείο.
Σύμφωνα με την πολιτική του κάθε Σχολείου, η βαθμολογία μπορεί να ανακοινώνεται στους γονείς προφορικώς ή εγγράφως ή μόνο αν ο μαθητής εισάγεται στο Σχολείο και δεν υπόκειται σε οιαδήποτε επανεξέταση ή αναθεώρηση.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
heading
Προετοιμασία για την Εισαγωγή στα Πρότυπα & Ιδιωτικά Σχολεία
service wave
Το Πρόγραμμα Σπουδών για τους μαθητές που επιθυμούν να εισαχθούν στα Πρότυπα Σχολεία είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό της προετοιμασίας για τη διεκδίκηση Υποτροφιών στα Ιδιωτικά Σχολεία με θεματολογία ανάπτυξης στα Μαθηματικά και παραγωγή λόγου στη Γλώσσα.
Περισσότερα
Ενισχυτική Διδασκαλία Γυμνασίου
service wave
Τι πιο ωραίο από το να ζητούν οι μαθητές μας να συνεχίσουν την μαθησιακή τους εμπειρία και στο Γυμνάσιο; Πώς να αρνηθούμε στα παιδιά να κατακτήσουν υψηλότερους στόχους; Η εκπαιδευτική μας μέθοδος, προεκτείνεται και στο Γυμνάσιο για εκείνους τους μαθητές που επιθυμούν να εμβαθύνουν και να προχωρήσουν πέραν από την ύλη που δίνεται στο Σχολείο, να δουλέψουν στοχευμένα και ποιοτικά, χωρίς ενδεχόμενα κενά, χωρίς ασάφειες, βάζοντας τα πιο γερά θεμέλια για την επόμενη και πιο σημαντική βαθμίδα, το Λύκειο!
Περισσότερα
Διαδικτυακό φροντιστήριο
service wave
Ο Εκπαιδευτικός μας Οργανισμός, με στόχο την επίτευξη του απόλυτου εκπαιδευτικού αποτελέσματος, δημιούργησε με επιτυχία το Διαδικτυακό του Φροντιστήριο, παρέχοντας σε όλους τους μαθητές τη δυνατότητα να παρακολουθούν το μάθημα από το σπίτι τους, μέσα από τον υπολογιστή ή την ταμπλέτα ή ακόμη και από το κινητό τους τηλέφωνο!
Περισσότερα
Ιδιαίτερα μαθήματα
service wave
Όλοι οι μαθητές έχουν δικαίωμα στην επιτυχία! Με τον τρόπο διδασκαλίας που τους ταιριάζει, ομαδικά ή ατομικά. Τα ιδιαίτερα μαθήματα είναι ακόμη μία υπηρεσία μας που προσφέρει στο μαθητή εξατομίκευση, εστίαση στις ανάγκες του, ώστε να εντοπιστούν ευκολότερα τυχόν μαθησιακές δυσκολίες ή ελλείψεις και προπάντων ευελιξία στο καθημερινό του πρόγραμμα.
Περισσότερα
Προετοιμασία για την Εισαγωγή στα Πρότυπα & Ιδιωτικά Σχολεία
Το Πρόγραμμα Σπουδών για τους μαθητές που επιθυμούν να εισαχθούν στα Πρότυπα Σχολεία είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό της προετοιμασίας για τη διεκδίκηση Υποτροφιών στα Ιδιωτικά Σχολεία με θεματολογία ανάπτυξης στα Μαθηματικά και παραγωγή λόγου στη Γλώσσα.
Κατά τη διάρκεια των επαναλήψεων και χωρίς επιβάρυνση των γονέων, λαμβάνουν χώρα μαθήματα για το κάθε Ιδιωτικό Σχολείο που ενδιαφέρει τον μαθητή, δίνοντας έμφαση στα θέματα που εξετάζονται ανάλογα με το ύφος του κάθε Ιδιωτικού Σχολείου.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ
Με σκοπό να προετοιμάσει ιδανικά τους υποψήφιους μαθητές για την εισαγωγή τους στα Πρότυπα και Ιδιωτικά Σχολεία, η ΑΡΙΣΤΕΙΑ, η πιο ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη μέθοδος διδασκαλίας της Γλώσσας και των Μαθηματικών, θέτει τις βάσεις για την επιτυχία από την Ε´ Δημοτικού, ενώ οδηγεί τους τελειόφοιτους του Δημοτικού και Γυμνασίου στην επίτευξη του στόχου τους, με συγκεκριμένο και δοκιμασμένο πλάνο:
 • έχει ως πρώτο σταθμό την εκμάθηση του σωστού τρόπου μελέτης,
 • προχωρά με την κάλυψη, από νωρίς, κάθε μαθησιακού κενού των μαθητών,
 • εξελίσσεται με την απόκτηση γνώσεων και τεχνικών με έμφαση στην εμπέδωσή τους και
 • διασφαλίζει την εφαρμογή τους κατά την διάρκεια των τεστ Προσομοίωσης.
Το Πρόγραμμα Σπουδών οργανώνεται ως εξής:
 • Τέσσερις (4) συνολικά ώρες διδασκαλίας την εβδομάδα, εκ των οποίων:
  Δύο (2) ώρες (Γλώσσα – Μαθηματικά) για την παράδοση της ύλης και
  Δύο (2) ώρες (Γλώσσα – Μαθηματικά) για την εμπέδωση και την πρακτική
 • Τετραμελή τμήματα διδασκαλίας
 • Δομημένο πρόγραμμα μαθημάτων: όλοι οι μαθητές διδάσκονται την ίδια ύλη, επιλύουν τις ίδιες ασκήσεις στην τάξη και έχουν τις ίδιες εργασίες για το σπίτι, ανεξαρτήτως τρόπου παρακολούθησης μαθημάτων ή διδάσκοντος καθηγητού
 • Εξειδικευμένο εκπαιδευτικό υλικό
 • Εβδομαδιαία ανάθεση εργασιών και ασκήσεων για το σπίτι
 • Μελέτη και εργασίες μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ – MELO
 • Εβδομαδιαία ολιγόλεπτα τεστ μέσα στην τάξη για το κάθε μάθημα
 • Μηνιαία τεστ Προσομοίωσης – εκμάθηση τεχνικών διαχείρισης χρόνου και συμπλήρωσης απαντητικού φύλλου.
 • Συνεχής επικοινωνία με τους γονείς, ενημέρωση για βαθμολογίες και αξιολογήσεις μέσω της εφαρμογής για κινητά ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ – MySchoolApp
 • Επιπλέον ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας (σύμφωνα με τις μαθησιακές ανάγκες του παιδιού και κατόπιν έγκρισης των καθηγητών του)
Ενισχυτική Διδασκαλία Γυμνασίου
Τι πιο ωραίο από το να ζητούν οι μαθητές μας να συνεχίσουν την μαθησιακή τους εμπειρία και στο Γυμνάσιο; Πώς να αρνηθούμε στα παιδιά να κατακτήσουν υψηλότερους στόχους; Η εκπαιδευτική μας μέθοδος, προεκτείνεται και στο Γυμνάσιο για εκείνους τους μαθητές που επιθυμούν να εμβαθύνουν και να προχωρήσουν πέραν από την ύλη που δίνεται στο Σχολείο, να δουλέψουν στοχευμένα και ποιοτικά, χωρίς ενδεχόμενα κενά, χωρίς ασάφειες, βάζοντας τα πιο γερά θεμέλια για την επόμενη και πιο σημαντική βαθμίδα, το Λύκειο!
Το Πρόγραμμα Σπουδών για τις τάξεις του Γυμνασίου έχει ως εξής:
Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Α΄ Γυμνασίου
Μαθήματα
Ώρες
Νεοελληνική Γλώσσα-Λογοτεχνία
2
Μαθηματικά
2
Αρχαία Ελληνικά
2
Σύνολο
6
Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Β΄ Γυμνασίου
Μαθήματα
Ώρες
Νεοελληνική Γλώσσα-Λογοτεχνία
2
Μαθηματικά
2
Φυσική
1
Χημεία
1
Αρχαία Ελληνικά
2
Σύνολο
8
Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Γ ΄ Γυμνασίου
Μαθήματα
Ώρες
Νεοελληνική Γλώσσα-Λογοτεχνία
2
Μαθηματικά
2
Φυσική
1
Αρχαία Ελληνικά
2
Χημεία
1
Σύνολο
8
Το Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας για το Γυμνάσιο ξεκινά από τις 15/9/2022 και περατώνεται με τις Προαγωγικές εξετάσεις της αντίστοιχης τάξης του Γυμνασίου που παρακολουθεί κάθε παιδί.
Η φοίτηση των μαθητών Γυμνασίου λαμβάνει χώρα σε 4μελή τμήματα.
Διαδικτυακό φροντιστήριο
Ο Εκπαιδευτικός μας Οργανισμός, με στόχο την επίτευξη του απόλυτου εκπαιδευτικού αποτελέσματος, δημιούργησε με επιτυχία το Διαδικτυακό του Φροντιστήριο, παρέχοντας σε όλους τους μαθητές τη δυνατότητα να παρακολουθούν το μάθημα από το σπίτι τους, μέσα από τον υπολογιστή ή την ταμπλέτα ή ακόμη και από το κινητό τους τηλέφωνο!
Πλέον, μαθητές από την Αττική και την Περιφέρεια, προετοιμάζονται για τις εξετάσεις τους διαδικτυακά, με την ίδια ποιότητα και οργάνωση μαθήματος, όπως και στη διά ζώσης διδασκαλία.
Το πλαίσιο της εκπαιδευτικής λειτουργίας και το Πρόγραμμα Σπουδών του Διαδικτυακού Φροντιστηρίου μας δεν διαφοροποιούνται από αυτά της διά ζώσης καθώς
 • Οι μαθητές μας εντάσσονται σε 4μελή τμήματα
 • Τα μαθήματα λαμβάνουν χώρα δύο φορές την εβδομάδα (από ένα δίωρο μάθημα)
 • η διδακτική ώρα έχει διάρκεια 60 λεπτά
 • τα τεστ προσομοίωσης (εκτός από αυτά που λαμβάνουν χώρα μέσω υπολογιστή) αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το απαντητικό φύλλο και επεξεργάζονται από το μαθητή στο σπίτι σε καθορισμένο χρονικό πλαίσιο. Κατόπιν ο μαθητής τα αποστέλλει διά της ίδιας οδού πίσω στο Φροντιστήριο προς διόρθωση από τους καθηγητές του,
ενώ το Πρόγραμμα Σπουδών συμπληρώνεται και εξελίσσεται μέσω της Πλατφόρμας Ψηφιακής Εκπαίδευσης ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ - MELO® – Digital Learning Ecosystem, η οποία παρέχει:
 • Ζωντανή διδασκαλία μέσω της πλατφόρμας Zoom.us (φθάνει να «κατεβάσετε» στον υπολογιστή ή την ταμπλέτα σας το λογισμικό της Zoom.us). Τα μαθήματα μπορούν να βιντεοσκοπηθούν και να είναι διαθέσιμα στην ψηφιακή βιβλιοθήκη σε κανάλι Vimeo.
 • Ψηφιακή βιβλιοθήκη, η οποία περιέχει με άριστη οργάνωση όλα τα διδασκόμενα μαθήματα (εκπαιδευτικό υλικό, ασκήσεις, επαναληπτικά μαθήματα, βιντεομαθήματα)
 • Ηλεκτρονική αξιολόγηση γνώσεων (e-Testing), δηλ. τεστ με την μορφή πολλαπλής επιλογής, διαχωρισμένα ανά κατηγορίες και ενότητες, με χρόνο που τρέχει, όπως στην πραγματική εξέταση (μπορεί να είναι τεστ εβδομαδιαίο ή Προσομοίωσης). Στο τέλος του κάθε τεστ, ο μαθητής λαμβάνει τη βαθμολογία του, τις ασκήσεις υποδειγματικά λυμένες (μεθοδολογία) και μάλιστα με αναφορά στην αντίστοιχη Θεωρία που αφορά στην κάθε άσκηση ή ερώτηση σε Γλώσσα και Μαθηματικά
 • Διανομή, συγκέντρωση & αξιολόγηση όλων των εργασιών των μαθητών
 • Οργάνωση & διανομή ψηφιακών αρχείων προς τους μαθητές
Στην ψηφιακή του τάξη ο μαθητής συνδέεται ακριβώς στην ώρα του προκαθορισμένου μαθήματος, πατώντας απλώς το σύνδεσμο εισόδου και έχει οπτική επαφή με τους καθηγητές και συμμαθητές του.
Ο μαθητής μας μπορεί να παρακολουθήσει το μάθημά του από τον υπολογιστή, το λάπτοπ, την ταμπλέτα ή ακόμη και το κινητό του τηλέφωνο, από οπουδήποτε κι αν βρίσκεται (φθάνει να υπάρχει δίκτυο δεδομένων) μέσω της καινοτόμου και πρωτοποριακής – για τη φροντιστηριακή εκπαίδευση – εφαρμογής ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ - MySchoolApp, για καμία χαμένη διδακτική ώρα!
Τα διαδικτυακά μαθήματα μπορούν να λάβουν χώρα και ως ιδιαίτερα (δηλ. το παιδί με τον καθηγητή μόνοι στην ψηφιακή αίθουσα).
Η ενημέρωση των γονέων λαμβάνει χώρα μέσω της εφαρμογής ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ – MySchooloApp, τηλεφωνικώς και μέσω της πλατφόρμας σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες μέσω ζωντανής σύνδεσης με τους καθηγητές.
Ιδιαίτερα μαθήματα
Όλοι οι μαθητές έχουν δικαίωμα στην επιτυχία! Με τον τρόπο διδασκαλίας που τους ταιριάζει, ομαδικά ή ατομικά. Τα ιδιαίτερα μαθήματα είναι ακόμη μία υπηρεσία μας που προσφέρει στο μαθητή εξατομίκευση, εστίαση στις ανάγκες του, ώστε να εντοπιστούν ευκολότερα τυχόν μαθησιακές δυσκολίες ή ελλείψεις και προπάντων ευελιξία στο καθημερινό του πρόγραμμα.
Η περίοδος της καραντίνας έφερε μια νέα απαιτητική διαδικτυακή συνθήκη, για την οποία η εκπαιδευτική κοινότητα δεν ήταν προετοιμασμένη. Ο χρόνος που χάθηκε από το κλείσιμο των σχολείων και φροντιστηρίων ενέτεινε την αγωνία και τις ανησυχίες των γονιών.
Με κλειστή τη διά ζώσης διδασκαλία και με το διαδικτυακό μάθημα ανύπαρκτο έως σε «εμβρυϊκό» στάδιο, για σχολεία και φροντιστήρια, αρκετοί γονείς στράφηκαν αρχικά στην επιλογή των διαδικτυακών ιδιαίτερων μαθημάτων για την κάλυψη των κενών που δημιούργησε η πανδημία και οι προβληματικές συνθήκες διδασκαλίας. Ως είθισται, πολλοί έσπευσαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση, από διορισμένους και μη εκπαιδευτικούς, δάσκαλους μέχρι και φοιτητές, που παρέδιδαν ιδιαίτερα μαθήματα «δια πάσαν νόσον», πηγαίνοντας από σπίτι σε σπίτι και με ό,τι υγειονομικούς κινδύνους αυτό ενείχε, εκμεταλλευόμενοι την αγωνία των οικογενειών για την πρόοδο των παιδιών τους και την εμπιστοσύνη προς αυτούς.
Ο γονέας έχει αγωνία για το παιδί του και δεν κρίνεται για τις επιλογές του!
Εμείς ως Οργανισμός είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε και σε αυτή του τη ζήτηση, την επιλογή του ιδιαιτέρου μαθήματος.
Είμαστε εδώ όμως για να βοηθήσουμε με σεβασμό και σιγουριά και τους γονείς που έχουν παιδιά με κάποια μαθησιακή δυσκολία και δεν επιθυμούν τα παιδιά τους να βρίσκονται σε περιβάλλον με περισσότερα παιδιά.
Με συγκριτικά πλεονεκτήματα:
 • Με έμπειρους φροντιστηριακούς καθηγητές, που διαθέτουν επάρκεια στο γνωστικό τους αντικείμενο και πιστοποίηση διδασκαλίας, προπάντων όμως είναι εξειδικευμένοι στις συγκεκριμένες εξετάσεις και γνωρίζουν πώς να αξιολογήσουν και πώς να διδάξουν και τον πιο απαιτητικό μαθητή
 • Με στοχευμένο εκπαιδευτικό υλικό
 • Με τεστ αξιολόγησης που δίνονται και στους υπόλοιπους μαθητές ή εξατομικευμένα, ανάλογα με τις ανάγκες του μαθητή
 • Μάθημα στον νόμιμο χώρο του φροντιστηρίου μας ή διαδικτυακά
Όλοι οι μαθητές έχουν δικαίωμα στην επιτυχία, η οποία εξασφαλίζεται μέσα από στοχευμένη και διακριτή εκπαιδευτική διαδικασία, η οποία παράγει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και εμείς στο ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ, δηλώνουμε το «παρών» στην όποια επιλογή που οδηγεί στην επιτυχία των παιδιών σας!
ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ
heading
NEWSLETTER
heading
Γραφτείτε για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας
και να επωφελείστε των προσφορών μας
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
heading
Φόρμα επικοινωνίας
Συμπληρώστε τη φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
210 41 02 700 6946 630 220
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Λεωφ. Γρηγορίου Λαμπράκη 91,
Πειραιάς 18 534